CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, April 8, 2011

durian episod-2

wuargghh!!!baru bagun tido jam 10pm..gara gara terkene durian beracun (ni perumpaan seperti apple beracun..) uishh!!ptg td layan...perghhhh!!!xhengat!!!! selamat mengamalkan petua minum air dr kulit durian tu..tu pun bdn pns lagi..terjaga ni sbb berpeluh sendiri..giler byk td mkn..mengadakan ala ala parti durian sampai berbuih2 mkn durian di rumah mama oltromen dan dimeriahkan dgn kehadiran abu ada ayam bersama bala tenteranye..hihihihi dah lah lunch mewah ya hari ini, di New Horizon..tp oklah utk 5org mkn harga tu..kan abu ada aym??hihhihi mama otomen dgn gigihnye beli durian itu walapun ginjalnye melakukan process mencari station minyak berdekatan. huhhuhu Alhamdullilah..buat teman2 kerjaku merangkap kakak2 ku di sini..tenkiu ya~ terase diriku begitu berharga :p ;) seperti di hargai di cintai..wah!!gitu!!i'm not alone..la la la la
durian..durian... 

kopek 

hasilnye... 

2 comments:

Anonymous

I think u should put in the must have list of your future hubby...ada dusun durian!kehkeh!
(mama otromen)

MiSs NuruL

ha'ahkan.. leh consider..xpun advantage lah if sape yg ade dusun durian tu..hihihii if dari list no.5 leh naik no.3..kahkahkahka

Post a Comment