CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 22, 2011

Bee ZzzZzzz



Saya sgt amat busy lah!!!! byk nk update tapi xmampu..haishhhhh

1. Kisah atau ceritera raya pun xsempat nk update..tp xde pun nk di update..sbb ry tahun ni..mcm biasa je..hambar..kurang meriahnye..huhuhu so?? if ade cite menarik pun nnti ingt akn di update lah kot...Owwhh lagipun busy sendiri ke kl..huhuhuhu

2. Ulangtahun saya pun berlalu begitu sahaja..tp adelah dpt hadiah jugak..terima kasih pd yg wish n bg hadiah..yg penting doa n tanda ingt kalian pd sy..tp ade adegan yg suwitt+chomel utk di ingt mase bday sy.. (keikhlasan itu lebih penting..walau hanya ucapan xsampi 3saat atau mencarikan fav food&drink di kala 1-2 pagi) huhuhuhuhu  thank you ya semua dan awk juge dan hunn dan awk..hehehehe :)

TERIMA KASIH SEMUA DI ATAS UCAPAN AND PADA SIAPA2X YG ADE NIAT PUN DAH ALHAMDULLILAH..THANK YOU :)

3. Saya akn kerap ke kl utk 2 thun ini... 
"Ya ALLAH KAU permudahkanlah segala urusan hambamu yg lemah ini..." Aminnnnn .. :)

ishhh!!busy btolkan..slmt single..if dh ade fmily sendiri xtaulah cmne life..ade hikmahnye kan??heee :) Thank You ALLAH ...Alhamdullilah....

4 comments:

Anonymous

Rinduuuu lah kt ko...:)

MiSs NuruL

Hyeeeee awkk...kannn rindu jugak kat ko!!lame kan kite xjumpe???

eiyda

mmg sah ke'bz'an cik adik sorang nih... bz x hingat, but u still available for ur event... itu mmg dah cukup baik... thank you and congrats ye...

setiap yg di atur Tuhan, insya allah ada hikmahnya... kita akan menyedarinya nnt... kalau x sekarang...

GUD LUCK!!!

MiSs NuruL

k.ida: kannnn..thank you soo much :) Insya....

Post a Comment