CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 5, 2011

Bulan Puasa di KL

Lame nye x hupdate..so ni nk update secara ringkas..bberapa hari sebelum raya aku ade jumpe my gf, hunn..di kota metropolitan...so ape lg gurls day out lah kan..

Berjumpa dlm pukul 2pm lebey kot sbb hunn kene jemput aku kt rumah abg..

cube teka toilet ktne??ni di Ampang Park!!first time dlm hidup g..dgn niat nk ngk2 baju yg menarik perhatian..baju raya kan..tp sygnye mase g tu xde lak yg berkenan...


Ok setelah pusing2 tanpa arah tujuan..hunn memberi cdgn utk ke KLCC dgn naik public transport..kan aku teruja sbb xpndai naik..la la la maklomlah kt jb n kuantan xde..la la la so kami pun bergrak ke KLCC

Final Destination 5..penatlah terkejut n jerit2..



hahahaha mase ngk muvi ni ade beberapa kejadian yg lawak seram terjadi...kan tengok ni bulan pose..and waktu tu 4.30pm hokaayyy..kan kami dikecualikan oleh ALLAH utk menjalankan ibadat pose itu...huhuhu so taadaaaaaa.... 

Pretzel Almond 2pcs hokay!!!

Ribena = air lembik2

Ok..walaupn kami dah bw bekalan tp hakikatnye 2 2 segan nk mkn...dan guest what??kami terus ke low yat utk membeli car charger n screen privacy utk bb kami...si purple n si pink...yeayyyy!! berjaya hokay..tp xsempat nk amek gamba sbb masing2 dah penat n lapar... settle dlm pukul 9 kot... heyyy org pose pun dah buke pukul 7lebey...kan msing2 pwot dah masuk angin...

memandangkan aku xpernah sampi bukit bintang..so hunn merealisasikan impian utk berjalan2 di sana..kagum lah!!!ala2 orchard gtuw..happening....

meriah uols!!

Ok..pastu kami ke Pavillion kot utk mkn..sbb rasenye semua tempat g ritu..so mkn kt food court..ni lah mknan kami...

her's ;)

mine :)

Ok setelah kami berjalan2 pulang rumah hunn jap..jumpe mamy lak..sembang2 ngn mamy sambil mkn bekalan pretzel yg segan nk mkn kt wayang tu (adelah gak aku mkn secubit tiga)..pastu abg hunn ajak hunn g downtown.

sepatotnye dlm kul 12am aku dah kene balik sbb nk drive terus balik jb...di sebabkan wait abg hunn balik dlm kul 2lebey pagi kot baru g downtown..alang2 tu aku join sekali jd hunn balik nnti berteman pas die antar aku..lame kot kami meround sambil berehat seketika bersame "cocok2" heeeee pastu aku pun pulang...mereka bersahur dgn cocok2 je...

Upin+huhunn

our food..mkn bersuap okay!!ko ade??? la la la

sibuk memilih :)

Kesimpulannye..sampi rumah abg aku ank2 buah tengah sahur..pastu siap2 semua..aku terus drive balik jb.Anda mampu??? tepuk dada try lah wat..semua r n r masuk ok..nap 10min pun jadilah..huhuhu :)

p/s: kann kata secara ringkas..knpa mcm pjg je gak..huhuhu

2 comments:

Anonymous

Hahaha mcm nak cucuk lidi tu kat dahi upin... Erkk!! Nape nk wat jahat heh....

MiSs NuruL

kannn..kan mase mkn tu gg aku rase mcm nk tercabut sbb sakit gg,,kan mase tu gak rela if nk kene cabot gg

Post a Comment