CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 29, 2011

The BiG Day

Haallloooo lame rase x berblog ni..almaklum busy xingat..mcm biasa..membesar dlm perjalanan....kuantan-jb-kl-jb-kuantan tu mcm nk g kedai kiki depan rumah ni je..huhuhuhuhu Well...esk aku akn pulang balik ke jb demi my bff big day..GILER lah!!!!! nomie is really getting married... apekah hadiah yg patut di beri..huhu nomie ade belikan baju utk dayang2 nye..termasuk aku..n aku telah rujuk kepada perunding peribadi n die dah tlg mmberi pandangan..tinggal nk cari je..harap jumaat..ayang sanggup juga cuti..so pagi tu leh g cari pape yg patut..coz jumaat mlm sabtu tu dah majlis berinai..okay!aku yg mcm nervous2x..huhuhuhu sbb mcm xcaye the big day dah sampai...last year lagi dah tahu tapi rase mcm lame lg..huhuhuhu well..mase itu berlari pecut gaknye..xde lari berpagar hihihihi Anyway..hope semuanye berjalan lancar..Insya...
Buat nomie tersayang, this is ur day!!!!!! i'm hepi 4 u dear~ 
Buat ayang (lieza), jgn rosakakn majlis mie k nnti..be nice k... :p

kenapa mesti laki yg angkat pompuan??

3 comments:

Anonymous

hey... i dah baik heh.. smlm dah ge melawat mie tau.. tny mak dia?? i xda rosakkan hantaran tau... cuma farhana tegur: "Beso nyer handbag kak ayang, mcm muat jer nk culik sesuatu..." ciss!!! adik beladik sama jer!! Hahahah

namzahs

membesar dalam perjalanan.. ceh.. huhuhu.. anyway slamat pengantin baru..... buat kawan tu la.. tuan tanah bila lagi..

MiSs NuruL

Siti Kelembai: hahahahaha kat wajah ko tu dah terserlah dah..jumaat cuti tau!!!g teman aku cari brg..hihihi
Namzah: Ok..nnti sy sampaikan..err..tuan tanah insya..mudah mudahan.. hihihihi

Post a Comment