CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 17, 2011

Kisah 10072011

Heeeeeeeeee pada tanggal ini aku ade di Melaka..sempena sukan staff (SUKUM 2011) kat UTeM, Melaka.

SUKUM = Sukan Staff Universiti Malaysia

Tiba ari sabtu mlm...lepak giler..setelah roger2 dgn Owner Butik Khayla..akhirnye kami bertemu pada hari Ahad..dlm lunch hour la lebih kurang... dipendekkan cite..CEO ni dtg lah menjemput ku di depan penginapan...~TERUJA sbb rase da lame xjumpe..kelam kabur sendiri..sbb pki baju sukan coz ptg ade training..takot balik lambat lak nnti xsempat tukar baju..soO??? jeng jeng jeng....
Jam 12pm ++  :
Khayla's Owner
Hehehehe selepas menjemput aku..kami terus ke rumah sewa..hehehe saya merupakan tetamu yg pertama singgah di Sri Teratai...hehehehe
Sri Teratai (siap ade nama okay!!!)
Tv canggih dah tapi sygnye xde astro..huhuhuhu
 Sooo..setibanye aku...mcm biasa kepo2x..besar rumahnye..dapur die lg besar..tp mls nk amek gamba sbb dorg baru je pindah..yg pasti..mya syg dah masakan spagethi (walhal tu mlm td nye xhabis) yg penting..sgtttttttttttttttttt sedap..yelah...wat same2 ngn husband..penuh kasih syg rase mkn spagethi tu..dan hasilnye...
spagehti
kuahnye
setelah digaulkan
hahahahahaha hasilnye
ok..setelah aku habis mkn2 di rumah..husband mya=aman..pun pulang..engineer pulang..relax je pki baju mcm nk g outing bukan g keje...well...org besau kan..so kami pun bercadang utk berjalan2 sementara aman meneruskan kerjanye utk audit ke apentah..bhsa2 engineer ni...
kenangan didepan rumah mya
Malacca

ade merpati bykkk

jammed!!x suke xsuke

Heritage city
So..kami ke dataran pahlawan sbb xtahu da nk ke mane sbb mase limited..aku ade training kul 5..so kami menggunakan mase yg ade sebaik mungkin...

askem sedap

mint + xingt askem merah mya tu name pe

italian ice cream

cute sgt
 kami memulakan perjalanan kami dgn mkn askem itali yg MAHAL...ulangsuara MAHAL.. xtercapai akal baskin robin mahupun tutti frutti.. booth die cute sgt..suke!!! in love!!!

cute kann..mcm kt itali lak (err mcm pernah je g itali..heeee)
Sooo mase kami tengah ngk design2 baju yg in..or terkini or ter'now' maklumlah jln ngn ushawan kan..CEO khayla..so kami terjumpe sesuatu yg mencuri tumpuan kami..jeng jeng jeng...
ni-WAWA vogue
er...wawa???hahahahahha mcm tahu2 je tengah ngumpat wawa(hehehehe xde la wa)..ade lak kedai ni..hehehehehe wawa merupakan slh seorg bff kami...kami try cari nama dyh xjumpelah dyh..sowi..kami jumpe name wawa je...hehehehehe

penatkan tawaf...jari aku dan mya
 setelah ngk2 design2 terkini..kami pun kenelah pulang sbb aku ade training ptg tu..lgpun kmai plan nk jumpe lg mlm ni..nk belilah brg yg same mcm dulu2..aku ngn mya suke beli2 kan brg..kami sistem barter..tp dulu aku belikan mya beg lagi mahal dr beg nike aku tu..huhuhuhuhuu kan mya kan??xpelah...halal...ade lagi tau beg ko bg tu..beg aku bg tu sihat lg ke x?? hehehe

sebelum kami pulang aku terpandang cheeese tart..cheese tart adelah fav aku...if refer entry aku ngn ayg..kami panggil enot..sbbb bile mkn rase sgtt gumuk!!!! hehehehehe

hahahaha mengiurkan..tp enot the best!!!

choc cheese tart (mya nye) + bluebrry cheese tart (mine!!!)

choc cheese tart

soooo..sampi disini je perjumpaan kami..kerana team mate yg lain dah sms dah tnye2..coz aku kene g training kt tempt lain..nk suro mya tlg hantar..kami pun xtahu jln..sooo walapun berjumpe dlm mase yg sekejap..kami ade 'Quality time' pendek tp padat..dptlah melepaskan kerinduaann n ke'bebelan aku kan??? hehehehe anyway luv u soOoo much dear yong!!!!! take care!!!aku doakan yg terbaek utk ko..Insya..murah rezeki ko :) thanx for the quality time n sorry sbb xsempt jumpe mlm tu..anyway, luv u soo much!! kem salam aman..luv rangerz 4 ever~ 

p/s: lengkap aku nye blog..entry bersame bff..mule2 ngn dyh..pastu wawa..then maya :) sayang korg!!!!




6 comments:

Anonymous

hahahah.. dah lama x mkn tart enot...

MiSs NuruL

hehehehe nnti kite g mkn k

Dda Ly

melaka 2011 : satu kenangan yg indah..:)miss u a lot too dik..:) hehehe comel je 1st seven plus one = yg di luar court tu..:) :)

Anonymous

k.fara : chop a week b4 tu pon mkn cheestart yg same..tmpt yg same...hehe..

MiSs NuruL

k.huda: hehehe kannn..chomel je tp if lapo..buwuk bebenor
k.fara:heheheeeee ye ke?? wah!same je taste kite

maya

ok aku dah bace.agk pnjg entri ni walaupun masanye sekejap je.haha.. ul mmg suke membebel.haha.. tp yg penting aku dah tau rahsia tuut!!! hahahahahaha...

Post a Comment