CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, August 17, 2011

Cuti Nuzul Quran

Pada tanggal 17hb Ogos 2011, Rabu merupakan cuti untuk Kuantan and beberapa negeri lain yg amek cuti..so?? pg2 da dpt msg da ibu "abu ade ayam" mengatakan yang kedai urut tu bukak..soo??aku pun decide lah nk g pas zohor..sOoo dlm pukul 2 lebey dah siap...pki tudung mcm hunn (sape hunnn??la la la)....sbb?? kt hall rumah ni rmi kwn2 hsmate melepak sbb dorg cuti..segan nk kuar utk iron..sy kan pemalu (walaupun tu iron saya lah) so..cari tudung yg xpyh nk iron2..la la la  ni lah rupe sy..hahahahaha 

motip pki shades cmtu????sbb takut tudung rosak..la la la

 Mase dekat traffic light 99 (panggilan oleh aku je)..yg dekat dgn kuil india tu..pelik lah sbb dah start jem..nk belok kiri xleh..haisshh (menuju ke stadium @ ecm ) mase nk amek gamba time exactly tu payah sikit sbb kete kiri kanan dgn hs asyik kene unlock je..password dah lah pjg..huhuhuhu

dari 2 lane jd 3 lane hokayy!!

so gigihkan hati lagi..jln depan sikit..(sbb nk u-turn pun kt depan tu)..dkat2 traffic light  ecm (east coast mall) tu rupenye ade kete rosak..cian pak cik tu...sorry 4 u..dah lah panas teramat sgt...sabar ya pak cik..kami xmarah pun pak cik :) so teruskan perjalanan menuju ke mega (megamall)...

errkkk mcm jem kt tambak johor lak :(

Mase kt traffic light nk g Mega..haiyyoooo jemm giler kot!!! sampai kan dah merah pun kete dr side aku xlepas lg...so kat situ dah 50:50...so jln gak lah..nk belok ke mega dpn kmc tu xpyh ckp lah...xgerak pun kete..if org luar ngk mesti ingt kete2 tu parking kt situ..hahahahaha..so aku pun pusing roundabout kecik tu cari parking area Taj..xde gak..so??balik lah ke rumah...lebih tenang, aman dan damai..

Sekian, Terima Kasih.

p/s: xsuke lah ngk muke sendiri....mcm erkkkk..hmmmmmm gumuk!!xpose ey??la la la

5 comments:

edlina majid

fuyohhh...did u bought a new city??must try nih!!!!raye nek kete u ke ayg??ngheeee......x kesah laa..janji kete yg blum i rse naik...hahahaha

MiSs NuruL

My dear:OOppsss!!jgn tertipu..tu kete Salim...tidak lah..i gune ulvi je...hihii if new car wait husband buy 4 me lorrrhhh..and to pay monthly also..la la la la :)

Anonymous

Ooooooooo nmpk new city terus dan dan xnak nek kata aku yg time nak start enjin tu 1 Malaysia leh dgr!!

FYI: Tambak Johor dah x jem heh... Fly over baru dah siap.. Hanya jem kat Tiram jer.. Hahahaha...

MiSs NuruL

ayg:yeke tambak johor x jem???if jem aku balik raya nnti siap ko..aku tuntut handbag guess tu okay!!!!

edlina majid

fuyohhhh...dh siap ehh? baik laaa...nnti kt saksikan sejauh mne kebenaran ayg...

ellop....sape kate aku xnk naik kete ko...aku blum pnah naik lg ehh viva lavinda kaler itam tue...tuan nye xsudi nk bwk jln2...hhhmmmm(majuk siott)

Post a Comment