CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 5, 2011

Masih rindu kan...

Hehehehehe yeaaahhhhh!!!!yeahhhhh!!!esk cutiii..erkkk!!tp kan kene key in data dlm SPSS..erkk kene g keje gak..ok!!ingat bw stock mkanan byk2 sampi settle keje...heee (oopssss bulan pose ey skrg) Okk sebenarnye lame da dpt ni tp xsempat nk hup to date kisah ini...

taaddaaaaaa pada tanggal 31st July 2011..dlm sejarah NHA, si gadis telah memakai hp bijak..sebijak tuannye..hahahaha anyway hasil pujuk rayu terhadap abg tercinta..walhal 4/8 adelah bday abgku tercinta..tp aku yg dpt hadiah ok lah tu..sebaik-baik derma adalah kepada ahli keluarga kan...anyway, hs yg lame pun mmg dah prob. smpi kwn2 pun bengang suro tukar hp..hahahahaha... 

tadaaaaaa handphone bijak sy :)

si beri hitam :)

suwwiittt x casing ni?? tq bf siti kelembai sbb banje :)
 Ccchoopppp!!!! ape kaitan ngn entry ek??? ok..nk cite yg walaupun da dpt hs pintar... hs baruuu..hs hebat..sampi 2ari x on laptop..sowie vaio...i still need u in my life k...owh ok..nk ckp whateva it is..kdg2 tu saya rindu si hijau, walapun die byk ragam..byk nyusahkan saya..at the same time die jugak dh byk same2 susah senang ngn sy..kesimpulannye..sy masih rindukan die..sekian
 
inilah si hijau yg bykkkk berjasa... :) missing u..
p/s: saya akan cube hantarkan kamu ke klinik ya SE.. (errr kann da beli hs bar..if nk g rawat hs lame kenapa nk beli hs baru..alasan kan??)

4 comments:

Anonymous

kah kah kah... nape x anap pic si hijau tu dari sisi belakang... rindu nk tgk bateri dia...

anyway, mcm cantek pulak casing pink putih tu, alaaaa nape aku x ambik yg tu hek???

MiSs NuruL

heyy kenapa nk buruk siku..dah lah pernah ade niat nk tukar bb aku...hehehehe heyyyy!!mane bole amek gamba belakang..seksi lah...

Salehuddin Lokman

ul, tambah la lagi ahli dlm group iium tu, buleh gossippinggg ahaks ;p (dh mcm pompuan lak suka gossip2 nih kekekke)

MiSs NuruL

tambah je..lg rmi lagi best..tp group tu dah ilang la..cube invite sy..hehehehe

Post a Comment