CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 11, 2011

bahan bacaan zmn sek men

Hahahaha inilah buku pertama yg aku beli zmn sek.men dgn harga yg sgt mahal ok!!! sebab2 buku ini mencuri perhatian aku adalah..
1. Pink+blue (fav colour aku time tu)
2. Cover buku yg unik :) terbalik2
3. berbahasa english..konon2 time tu nk improve english..kene byk baca bhn bhsa english lah kononnya
4. Aku rase sgt sesuai time usia aku tu..

skrg..si siti kelembai tu nk pinjam lak..kertas buku ni da kuning2 kot..hahaha tp sgt tebal..mybe aku dah abs wat master baru die habis bace..hahahahaha (ketawa guling2)

p/s: sebenarnye aku dah xingt sgt cite2 dlm buku ni..hahaha :) dah lebih 10tahun kot.. 

pape pun aku harap ank aku nnti ckp english n german ngn aku, ckp ngn ayh die bhsa melayu n arab..hahahaha Ammeeeennnnnnn Tq ALLAH :) 
(ada kne mngena ke ek ngn buku ni..hurrmmm??)

2 comments:

lieza

hihih.. novel english la yg paling tidak menarik perhatian.. adehhhhh... novel melayu banyak.. nak pinjam?? ade ke masa nak baca? kikikii

MiSs NuruL

novel melayu lyn zmn kt ipt..heheheh lyn2 jiwang..sek ren lagi i dah baca buku2 ahadiat akashah..xmampu beli..pinjam org je..heeeeeeeee :)

Post a Comment