CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 14, 2011

Impian

Hehehehe lately agk stress dgn persekitaran..soO utk me'relax'kan diri..mari berangan!!!yeahhh!!!mule2x.. impian dlm wedding insy.....ni hanyalah IMPIAN..ulangsuara..IMPIAN..sy masih belum menemui jodoh saya lagi.. tengah confius siapa ek jodoh saya..heeeeeeeee :)

Nak buat majlis dekat dewan 
 Theme               : Arabic :)
  Colour Theme : White
  Souvenir        : White rose + a box of gift on the table
  MC                : MC who can speaks in arabic+english+malay
  Live band       : to entertain my guests :) - lagu maher Zain
  Photographer  : Prefer lady (official)
  Videographer  : Only for important events.


Alasan:
a. Bagi ibu ayah rehat..cian dorg..abg2 buat dekat rumah..lagipun dorg dah xsecergas dulu..bg lah peluang dorg jadi Dato' & Datin of da day...hehehehe jumpe2 kwn2 lama je..

b. Saya penutup majlis sebab anak last and the only bunga dlm family..mesti along ke ngah leh sponsor kan :) heeeeeeee alem...ko sponsor mkn lah..hehehehe

c. Parking dekat area rumah tu xsesuai..skrg setiap org kat rumah ade kereta..so??limited space..nnti cousin2 lagi dtg..cian xde parking..bus lg dtg nnti..nk park mane???err..ade bus ek nk dtg??hehehehe

Saya juga...
a. Saya xmo bersanding - malu semua org ngk..hahahaha pelamin juz utk amek2 gamba je ngn tetamu
b. Errr ade sape2 nk sponsor photog ke videographer ke ek??Alhamdullilah..Ameenn murah rezeki si sponsor..hahahahaha
c. Pagi tu gak nikah-xpyh bazir mase photog..
d. Nak sesimple yg bole..sampi org2 yg dtg tu tertanya2x..mane satu pengantin..np mcm makcik kendarat je pengantin nye..hahahahahaha :D (ketawakan diri sendiri)
e. Ade Aircond!!!Insya...

AYAT KESEDARAN:hahahahaha mampu ke nurulhidayah??semestinye belum mampu.. melainkan pasangan ku telah stable..kahkahakhakh ke baru nk stable..ke xstable stable..huhuhuhu anyway manusia berubah..maybe esk lusa rase nak tukar ke kan..hahaha x salah pun nak berangan..tidak menguriskann hati sape2 pun sbb xde calon lagi..Soooo mari berangan-angan..Insya..in 2 years time..with ALLAH's Will..Ameeennn ya Rab...

SUMBER INPIRASI: LAGU MAHER ZAIN (BARAKA ALLAHU LAKUMA)


2 comments:

Anonymous

hahahaahaha... aku suka part yg tetamu x dpt bezakan anara kendarat ngn penaganten....

MiSs NuruL

ko mmg...bab penghinaan terhadap aku ko suke lah..hahahahahaha

Post a Comment