CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 1, 2011

Lensa

Tenkiu for the lens..Oopssss!!!hehehehe Anyway tq soooOo much k...Lurve it!!!! dis is soOoo veryy cOoooOoLLL..it's a mug actually ;)

CooL hu'??? tq sOoo muchh :) heeeeeeee~

9 comments:

Anonymous

hey.....................
bape ratus ribu tu???
ehem2....

MiSs NuruL

ala ikutkan dlm rm6k je :)

Anonymous

perghh.. lens tu kalau transfer jadi sejadah mesti 2 masjid muat kan..

edlina majid

pergghhhh...untung laaa..ade org blikan lens...xpe..i tggu ayg blnje msuk uss sbg belated beday prezen..yesss....tenkiu ayg...syg ko!!!!

MiSs NuruL

Anonymous:errrr knape sejadah ek..2masjid siap set telekung and kain pelekat..heeeeee :)
EM: kann..i pun wait ayg banje gak..duit die kan ade ribu2 sbb xjadi beli kamera dslr...hehehe banje tiket je kot..xsampai rm200..utk bf leh belikan mcm2..xkan bff nk berkire..kan mie kan???hehehehe

Anonymous

siot korang... aku dah belikan bf aku ape jer??? tu kan kisah lama... kah kah kah..

don worry, aku mmg nk belanjer korang.. blanjer korang key chain kt USS nnti...

MiSs NuruL

aku xnklah key chain..aku nk beg USS!!ok!!tq yang!!luv u!!! ala bukan bf yg ni..bf yg ni ko dah xkaya..zmn2 ko kaya dulu2x tuuuu..heeeeeeee :p

Anonymous

hoi... x baek lah ngutok xbf aku... eh silap ayat.. x baeklah ngutok aku dpn bf aku.. eh! ape aku cakap ni... aku mana pernah kaya... dulu, kini dan selamanya maintain mcm nie jer... hahahah

Salehuddin Lokman

pinjam gelas ni, mcm buleh buat thermos utk anak sy je ni huhu

Post a Comment